Omega-3 – be skonio ir kvapo

Vienas iš „Orkla Health“ pasiekimų – visiškai neutralaus skonio ir kvapo neturinčios omega-3. Tai svarbus žingsnis pirmyn žuvų taukų istorijoje. Toks aliejus išgaunamas mūsų „Denomega“ fabrike Olesiunde (Norvegijoje). Jis tiekiamas į įvairias pasaulio šalis, kur naudojamas įprastiems gėrimams ir maisto produktams praturtinti.

 Apdovanojimai už skonį ir kokybę

Žuvų taukų skonis ir kvapas jau seniai nėra tai, dėl ko reikėtų vengti gerti skystus žuvų taukus. 2013 m. pelnėme aukščiausią tarptautinį „iTQi Superior Tase Award“ įvertinimą už „Möller`s“ menkių kepenų aliejaus, lašišų ir kitų žuvų taukų nepriekaištingą skonį ir kokybę. Šiuos apdovanojimus teikia tarptautinis skonio ir kokybės institutas, įsikūręs Briuselyje. Institutas yra nepriklausoma organizacija, kurioje dirbantys virtuvės šefai ir someljė vertina maisto produktų ir gėrimų skonį ir kokybę ir teikia tarptautinius įvertinimus.

ITQI-AwardBlue-1star

 Vertinami visame pasaulyje

Produktai ir žaliava, kurią paruošti pajėgus „Denomega“ fabrikas, vertinami visame pasaulyje. Mūsų produkcija keliauja į Jungtines Amerikos Valstijas, Europą ir Aziją. Šį fabriką atidarėme 2008 m. Čia ruošiami skysti žuvų taukai, paprastai iš menkių kepenų, lašišų ir upėtakių. Pastaraisiais metais fabrike dirbantys specialistai dėjo dideles pastangas, siekdami paruošti bekvapius ir beskonius žuvų taukus iš silkių ir smėlio ungurių. Didžiuojamės, kad mums pavyko pasiekti puikių rezultatų.

„Tai yra geriausi aliejai, kokius tik įmanoma išgauti iš žuvų, pavadinčiau juos mūsų perliukais. Tokių pasiekimų paslaptis – ypač griežti kokybės standartai ir maksimaliai kokybiška šviežia žalia. Žuvis perdirbame ką tik sugautas, turime tam visą reikalingą aukščiausios kokybės įranga“, – sako vienas iš „Denomega“ specialistų Finn Giske.

 Ruošiami ir sausi aliejai

„Denomega“ fabrike taip pat ruošiami ir sausi aliejai, kurie naudojami maisto produktuose ar maisto papildų gamyboje.