Produktų kokybė

„Orkla Health“ priklauso keturi modernūs fabrikai, kuriuose, pasitelkus naujausias technologijas, ruošiami išskirtinės kokybės produktai. Norvegijos žvejų miesteliuose Lafotene ir Olesiunde, greta fiordų, kuriuose žvejojamos menkės, ruošiama omega-3 žaliava. Gamykloje Osle ruošiami skysti „Möller‘s“ žuvų taukai – menkių kepenų aliejus. Vitaminų ir mineralų papildai – tabletėmis ir skysta forma – gaminami Danijoje.

Kokybė – buvo ir yra didžiausia „Orkla Health“ vertybė. Būtent tai padėjo įmonei pelnyti ir išlaikyti vartotojų pasitikėjimą dešimtmečiais. Įmonėje veikia kokybės kontrolės padalinys, kurio specialistai nuolat tikrina gamyklas ir produkciją. Pavyzdžiui, kiekvienais metais vien Oslo fabrike atliekami 3 500 kokybinių tyrimų, t. y. beveik 10 tyrimų kasdien. Kol žuvys iš jūros patenka į „Möller’s“ pakuotes, jų kokybė patikrinama net 8 kartus. Tiek įmonėje dirbantys, tiek ir nepriklausomi ekspertai užtikrina, kad produktai yra maksimaliai išvalyti, kad juose yra tikslus omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų kiekis. Paskutinį žodį taria bendrovėje dirbantys ragautojai, patikrinantys kiekvienos produktų partijos skonines savybes. Taip kiekvieną kartą įsitikinama, kad gamyklą palieka tik švieži, išvalyti, dėl oksidacijos neapkartę ir jokių papildomų priedų neturintys produktai, tinkami ir saugūs vartoti kasdien net ir kūdikiams.

Lietuvos maisto ir veterinarijos tarnyba taip pat yra tyrusi „Möller’s“ produktų sudėtį ir kokybę. Visi mėginiai pilnai atitiko deklaruojamą sudėtį ir kokybę.

„Orkla Health“ vidiniai kokybės reikalavimai yra griežtesni nei numatyti Europos Sąjungos teisės aktuose ir Europos farmakopėjos reikalavimuose.